DE VOORDELEN VAN

EEN COÖPERATIE

DE VOORDELEN VAN EEN COÖRPERATIE

Join the club!

Binnen de Coöperatie staat het uitwisselen van kennis en ervaring centraal. Tijdens trainingen, kennissessies en netwerkevenementen maken we elkaar slimmer. CRM Business Partners bundelt expertise in het Salesforce ecosysteem, dit bevordert dat leden onderling een beroep kunnen doen op elkaars professionele reflectie en ervaringsgebied, met als doel de opdracht bij de opdrachtgever zo succesvol mogelijk uit te voeren.

Nieuwe leden worden op basis van kennis en ervaring geselecteerd of door leden voorgedragen om deel te nemen aan de Coöperatie.

Wat zeggen leden van CRM Business Partners

Als freelancer ben ik lid geworden van CRM Business Partners. Hier vind ik de perfecte balans tussen het profiteren van de voordelen van het werken bij een Salesforce partner en het behouden van mijn volledige vrijheid als zelfstandige professional. Samen met gelijkgestemde freelancers streef ik niet alleen naar groei binnen het Salesforce-ecosysteem, maar ook in ondernemerschap. Voor mij is samenwerken en het uitbreiden van mijn netwerk van onschatbare waarde.

Menno van Keulen

Salesforce Consultant

Voor mij was CRM Business Partners één van de redenen om freelancer te worden. Je krijgt gelijk een goed netwerk van ervaren Salesforce consultants, waardoor het vinden van de juiste opdracht makkelijker wordt. Verder heb je een Knowledge Base achter de hand die je als zelfstandige niet hebt. Niet alleen op Saleforce gebied, maar denk ook aan verzekeringskeuze, pensioen etc. De coöperatie zorgt er ook voor dat je gebruik kan maken van de studiemogelijkheden die Salesforce te bieden heeft, want CRM Business Partners is een Partner van Salesforce en heeft dus een Partner Portal tot haar beschikking waar alle leden toegang toe hebben.

Tom Nicoletti

Salesforce Consultant

Als zelfstandig Salesforce professional zocht ik collegiaal advies en een breder netwerk. Daarom sloot ik me aan bij CRM Business Partners. Het biedt waardevolle sparringsmogelijkheden over zowel Salesforce vraagstukken als ook het ondernemerschap. Daarnaast toegang tot nieuwe kansen, plus leuke bijeenkomsten. Voor mij een logische keuze.

Jeroen Naafs

Salesforce Consultant

Ik ben om verschillende redenen lid geworden van CRM Business partners. Ten eerste omdat ik het leuk vind om met gelijkgestemde te sparren over het reilen en zeilen als een Salesforce freelancer. Daarnaast helpen we elkaar aan opdrachten en met kennis over verschillende onderwerpen om een nog betere ondernemer en Salesforce specialist te worden.

Dylan Pluk

Salesforce Consultant

Jouw review hier? Wordt ook lid van CRM Business Parnters!

Jij

Salesforce Specialist

Nadere kennismaking of informatie?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

CRM Business Partners B.V.

Adres:

Casopijnhof 5
4817 MM Breda

KVK-nummer:
89291042

Volg ons op LinkedIn